Sinop Üniversitesi Vakfı’nın Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Sinop Üniversitesi Vakfı’nın Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Rektörümüz ve Sinop Üniversitesi Vakfı Başkanımız Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN başkanlığında gerçekleştirildi.

Rektörlük makamında yapılan toplantıya; Üniversitemiz Rektörü ve Sinop Üniversitesi Vakfı Başkanı Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Sayın Dr. Öğretim Üyesi Ali Turan BAYRAM, Sayın Sedat ÇINAR ve Sayın Muharrem DEMİRCAN katıldı.

Üniversitemiz vakfından Su Ürünleri Fakültesi öğrencilerine ve Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı öğrencilerine teşvik bursu müjdesi

Sinop Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu gündemindeki konuları görüşmek üzere toplandı.

Toplantıda yapılan değerlendirmeler sonucunda; 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Su Ürünleri Fakültesine kayıt yaptıran bütün öğrencilere 12 ay süreyle ayda 250 TL burs verilmesine,

Yabancı Diller Meslek Yüksekokulunda İngilizce/Arapça zorunlu yada seçmeli hazırlık sınıfında kayıtlı olan öğrencilerden 2021 Haziran-Aralık ayları arasındaki dönemde merkezi yabancı dil sınavlarından birinde, hazırlık sınıfında devam ettiği yabancı dilden 60 ve üzeri puan alan 10 öğrencimizin her birine 2000 (İki Bin) TL başarı bursu verilmesine karar verilmiştir.