Sinop Üniversitesi Vakfı Yeni Yönetimi, 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü yapılan 28. Olağan Genel Kurulun ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Rektörlük makamında yapılan toplantıya; Üniversitemiz Rektörü ve Sinop Üniversitesi Vakfı Başkanı Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Sayın Dr. Öğretim Üyesi Ali Turan BAYRAM ve Sayın Muharrem DEMİRCAN katıldı.

Yeni yönetim kurulunun ilk toplantısında, görev dağılımı yapılarak yeni döneme ilişkin yürütülecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yeniden başkanlık görevini yürüteceği Vakıfımızın yeni yönetim kurulunda, Başkan Yardımcılığı görevine Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Sekreterlik görevine Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Muhasiplik görevine ise Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM seçildi.