Çok Değerli Mesai Arkadaşlarım, Saygıdeğer Sinoplular,

Sinop Üniversitesi Vakfına düzenli olarak yaptığınız bağışlar için öncelikle sizlere teşekkür ediyor, bağışlarınızdan oluşan Vakıf Bütçesinden her ay 275 öğrencimize 38.000 TL’lik burs dağıtacak konuma geldiğimizi övünçle paylaşmak istiyorum.

Çoğunlukla akademik ve idari personelimizin bağışları ile oluşan Vakıf Bütçemizden  her ay bu kadar burs veren nadir Üniversite Vakfından biri olduğumuz için de sizlerle gurur duyuyoruz.

Bu güzel hizmetin devam etmesi için bağışçı halkamızın eksilmeden genişlemesine ihtiyaç vardır. Henüz Vakıf hesabına düzenli ödemeye geçmemiş olan her kademedeki akademik ve idari personelimizin de 2022 yılında imkanları ölçüsünde bağışta bulunarak  bağışçılar listesinde yerlerini almalarını bekliyoruz. Bağışları ile vakfa katkı sağlayan/sağlayacak olan bütün personelimize ve Sinop’lu hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyor, gelecek yeni yılın gönlünüzce geçmesini ve aile bireylerinizle birlikte sağlık ve afiyet içinde olmanızı niyaz ediyorum.

Saygılarımızla.

Prof. Dr. Nihat DALGIN